FAQ

Veelgestelde vragen

We nemen binnen 48 uur contact met je om je van aanvullende informatie te voorzien, de betaling in orde te maken en je boeking te bevestigen.

Voor aanvullende mogelijkheden en arrangementen kun je contact opnemen met de organisatie via info@thehollandboat.com.

Ja, je ontvangt een factuur om de betaling in orde te maken en je boeking te bevestigen. 

Het weekend is volledig verzorgd, maar vergeet uiteraard het hoognodige niet zoals je identiteitskaart of paspoort, telefoon en portefeuille. Let op: de identiteitskaart of paspoort dient nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

Wij raden aan om op het gebied van kleding rekening te houden met de weersomstandigheden.

The Holland Boat heeft een minimum leeftijd van 12 jaar. Kinderen van 12-18 jaar krijgen alleen toegang tot The Holland Boat onder begeleiding van een volwassene.

Omdat The Holland Boat direct aan het circuit van Monaco ligt, zijn kaarten voor de F1 niet nodig.

Gereserveerde tickets kunnen niet worden geannuleerd.

Le Lyrial is een rookvrij cruiseschip, er mag alleen op aangewezen plekken gerookt worden. In Villa CASAmia – The Monaco Dance Academy mag op aangewezen plekken gerookt worden. 

Eten en drank is onbeperkt beschikbaar. Naast georganiseerde momenten voor het ontbijt, de lunch en het diner, is het de gehele dag mogelijk om eten en drank te bestellen.

Er zullen de hele dag door verschillende gerechten geserveerd worden. Heb je hiernaast nog speciale dieetwensen dan ontvangen we deze graag per mail. 

Op gezette tijden varen er tenders tussen The Holland Boat en Monaco Haven. Bekijk voor de details het programma. 

Er zal gedurende het weekend een ruim aanbod aan entertainment zijn. Meer informatie over het programma delen we in een later stadium.

Op Le Lyrial en Villa CASAmia – The Monaco Dance Academy is er geen specifieke dresscode. Wij raden aan om op het gebied van kleding rekening te houden met de weersomstandigheden. 

Aan boord is het gebruikelijk om op blote voeten of op badstof slippers te lopen. Dit laatste is beschikbaar op de boot. 

Gedurende de hele dag zijn er barren geopend waar onbeperkt drank gehaald kan worden.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Nice Airport.