COVID-19

Aankondiging

Wegens de afgelasting van de Grand Prix van Monaco en de gevolgen van de wereldwijde corona-pandemie, zal ook The Holland Boat dit jaar geen doorgang vinden. Dit is besloten met het oog op gezondheid van alle betrokkenen en het schrappen van de Grand Prix. Wij verwachten in 2021 gewoon weer van de partij te zijn en hopen u er dan alsnog te treffen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor aanvullende mogelijkheden en arrangementen kun je contact opnemen met de organisatie via info@thehollandboat.com.

Dit kan zeker. Als je tijdens het betaalproces de gegevens van je bedrijf invult krijg je na ontvangst van de betaling automatisch een factuur in je e-mail inbox. Mocht je hier verder vragen over hebben, neem dan contact op met info@thehollandboat.com

Omdat deze dag volledig verzorgd is hoef je alleen het hoognodige mee te nemen: je paspoort/telefoon/portefeuille. Verder is het ieders verantwoordelijkheid om zich te kleden naar het weer van die dag. Voor de reis zullen we alle gasten hierop attenderen.

The Holland Boat heeft een minimum leeftijd van 12 jaar. Kinderen van 12-18 jaar krijgen alleen toegang tot The Holland Boat onder begeleiding van een volwassenen.

Omdat The Holland Boat direct aan het circuit in de Haven van Monaco ligt heb je geen aparte kaarten voor de F1 nodig.

Gereserveerde tickets kunnen helaas niet worden geannuleerd.

The Holland Boat is een rookvrije boot, er mag alleen op aangewezen plekken gerookt worden.

Omdat deze dag volledig verzorgd is hoef je alleen het hoognodige mee te nemen: je paspoort/telefoon/portefeuille. Verder zorgen wij dat er de gehele dag voldoende drinken en eten beschikbaar is: op de boot geniet je de hele dag van heerlijke lunch en diner gerechten en zijn er 3 bars aanwezig waar je kosteloos bier, wijn en fris kunt bestellen.

Er zullen de hele dag door verschillende gerechten geserveerd worden, waaronder ook vegetarische. Heb je hiernaast nog speciale dieetwensen dan ontvangen we deze graag voor 1 mei 2019 per mail (info@thehollandboat.com), zodat we hier zo goed mogelijk rekening mee kunnen houden.

In verband met veiligheidsredenen is het lastig om van The Holland Boat af te gaan. Uiteraard is dit anders wanneer het om een noodgeval gaat.

Voor en na de race zijn er optredens van Nederlandse artiesten. Meer informatie over het programma delen we graag in een later stadium.

Op The Holland Boat is er geen specifieke dresscode. Iedereen mag zich naar wens kleden.

Op alle boten is het gebruikelijk dat gasten op blote voeten lopen of op badstof slippers die beschikbaar zijn op de boot. 

Omdat deze dag volledig verzorgd is hoef je alleen het hoognodige mee te nemen: je paspoort/telefoon/portefeuille. Verder zorgen wij dat er de gehele dag voldoende drinken en eten beschikbaar is: op de boot geniet je de hele dag van een heerlijke lunch en diner gerechten en er zijn 3 bars aanwezig waar je kosteloos bier, wijn en fris kan bestellen.

×

Winkelmand